O nama

Uromedica poliklinika pruža zdravstvene usluge iz oblasti urologije i ginekologije vise od 15 godina. U prijatnom prostoru dočekaće vas ljubazno i stručno osoblje, koje pokušati da vam odgovori na vaše zahteve i medicinske potrebe.

Poliklnika Uromedica u pružanju medicinskih usluga, iz oblasti urologije i ginekologije koristi najsavremeniju opremu, koja omogućava brzu i preciznu dijagnostiku kao i primenu adekvatne terapije. Pružanje visoko kvalitetne, profesionalne, kompletne medicinske usluge u oblasti urologije i ginekologije je osnovni cilj rada poliklinike. Osnova rada poliklinike je timski rad urologa, androloga i ginekologa u cilju postavljanja adekvatne dijagnoze , kao primene savremene terapije u skladu sa savremenim medicinskim dostignućima Osnova u stručnom radu je praćenje trendova u medicini, opremi kao i veštinama iz oblasti urologije i ginekologije, te i njihovo uvodjenje u radni proces poliklinike.

Poštuju se želje pacijenata ali samo ako su u skladu sa stručnim pravilima i vodičima iz oblasti urologije i ginekologije. Trud osoblja i specijalista poliklinike ogleda se ljubaznom pristupu pacijentu, razumevanju tegoba i problema koje pacijent ima, i u primeni najadekvatnijeg i savremenog lecenja iz oblasti urologije i ginekologije.

Zakažite Pregled

Facebook share